K-town kan best beskrives som et kjærlighetsbrev til Kristiansand.

Gordon og Roger har bare hverandre, og godt oppe i førtiårene begge to, lever de sine liv fullstendig i utakt med hva som er normen i Kristiansand – på alle tenkelige måter.
For det første driver de sexbutikken «Sex & Sånn» i Kvadraturen, tvers over gaten for Gordons gamle menighet. Han har lagt den akkurat der for å irritere familie og venner som fortsatt går i menigheten, men nekter å innrømme dette for Roger. Irritere er heller ikke et ord Gordon ville bruke. Han vil befri sin familie. Og ikke bare dem, men hele byen!
Familien hilser ikke på Gordon lenger. Butikken går elendig. Og da i betydningen virkelig, snart kroken på døren – elendig. Ingen sørlendinger tør å gå inn. De eneste kundene er en sjelden fugl på jakt etter en et kostyme eller maske til karneval eller Halloween. Roger vil at de skal flytte fra den «jævla bakgaten», men Gordon blånekter.
En dag tilbyr Roger seg plutselig å kjøpe en større andel av firmaet. Gordon blir mistenksom, og med god grunn. Roger har funnet ut at Gordon har arvet 49 millioner dollar fra en avdød sønn i USA, som har tjent seg rik på mobilspill. Mark døde som en «dark tourist», da han endte opp i kryssild i en aktiv krigssone.

Snart lander Marks mor Lola og hennes advokat Steiner i Kristiansand. Mark ble i sin tid unnfanget på en bibelcamp på Dvergsnestangen, der Lola og Gordon møttes for første gang som medlemmer av søstermenigheter. Lola forsøkte etterpå innbitt å komme i kontakt med Gordon, og i en årrekke skrev hun brev til ham, uten å høre et pip tilbake. Så Lola er alt annet enn vennlig innstilt til ham. Hun har fortalt Mark i alle år at faren hans var død, i et flykrasj; en løgn hun måtte gå tilbake på. Dette førte til at en rasende Mark endret sitt testamente. Lola tilbyr Gordon en kompensasjon for «misforståelsen», noe han er i ferd med å godta når «advokaten» Roger kommer i mellom.